Abonnementen inzien

U bent hier:

In dit artikel beschrijven wij hoe u uw abonnementen kunt inzien in het klantenportaal.

1. Inloggen klantenportaal.
Voordat u uw abonnementen kunt inzien moet u eerst inloggen in het klantenportaal, dit kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord doen via https://cp.hostcloud.nl.

2. Abonnementen inzien.
Als u bent ingelogd klikt u aan de linkerzijde “Administratie” en vervolgens op “Mijn abonnementen”. Om een abonnement te willen bekijken klikt u aan de rechterkant op 1 van de regels, vervolgens wordt het desbetreffende abonnement geopend en kunt u de details inzien.