DNS records aanpassen

U bent hier:

Met DNS koppelt u uw domeinnaam aan de server waar je website wordt gehost. DNS vertaalt de domeinnaam naar een IP-adres en zoekt op die manier de unieke locatie op internet.

Via ons klantenportaal kunt u het IP-adres van de server waarnaar jouw domeinnaam moet verwijzen, wijzigen. Ook is het mogelijk om de locatie waar e-mail voor jouw domein wordt afgeleverd aan te passen en om je subdomeinen te verwijzen via ons klantenportaal.

DNS records wijzigen

• Log in via ons klantenportaal op https://cp.hostcloud.nl.
  • Klik op “Domeinnamen”.
  • Klik op het domein waarvan u de DNS wilt wijzigen .
  • Scroll naar beneden en klik op “DNS-ZONE”.
  • U kunt nu DNS records toevoegen, wijzigen of verwijderen.