E-mail instellingen

U bent hier:

Hieronder kan je de e-mailinstellingen vinden.

Alvorens te beginnen zult u via het klanten portaal eerst de inkomende en uitgaande server voor de mail moeten vinden. Dit kunt u vinden via de volgende stappen.

• Log in via ons klantenportaal via https://cp.hostcloud.nl.
  • Klik op “Hosting” en vervolgens “Mijn websites”.
  • U ziet nu een overzicht van uw websites/e-mailpakketten.
  • Bij uw website/e-mailpakket staat een kopje “Servernaam”, deze servernaam eindigt met “.nl-nserver.nl”, deze servernaam is uw inkomende en uitgaande server die u nodig heeft om te mailen.

Voor het instellen van een IMAP verbinding kan je de onderstaande gegevens gebruiken.

Inkomende server instellingen
Server: Servernaam zoals bovengenoemd.
Poort: 993
Beveiligingstype: SSL
Gebruikersnaam: Volledige e-mailadres
Wachtwoord: Uw e-mailadres wachtwoord

Uitgaande server instellingen
Server: Servernaam zoals bovengenoemd.
Poort: 465
Beveiligingstype: SSL
Gebruikersnaam: Volledige e-mailadres
Wachtwoord: Uw e-mailadres wachtwoord
Voor de uitgaande server is verificatie vereist

Voor het instellen van een POP3 verbinding kan je de onderstaande gegevens gebruiken

Inkomende server instellingen
Server: Servernaam zoals bovengenoemd.
Poort: 995
Beveiligingstype: SSL
Gebruikersnaam: Volledige e-mailadres
Wachtwoord: Uw e-mailadres wachtwoord

Uitgaande server instellingen
Server: Servernaam zoals bovengenoemd.
Poort: 465
Beveiligingstype: SSL
Gebruikersnaam: Volledige e-mailadres
Wachtwoord: Uw e-mailadres wachtwoord
Voor de uitgaande server is verificatie vereist