Facturen inzien

U bent hier:

In dit artikel beschrijven wij hoe u uw facturen en creditfacturen kunt inzien in het klantenportaal.

1. Inloggen klantenportaal.
Voordat u uw facturen kunt inzien moet u eerst inloggen in het klantenportaal, dit kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord doen via https://cp.hostcloud.nl.

2. Facturen en creditfacturen inzien.
Als u bent ingelogd klikt u aan de linkerzijde “Administratie” en vervolgens op “Mijn facturen”. Om een factuur te willen bekijken klikt u aan de rechterkant op 1 van de regels, vervolgens wordt het desbetreffende factuur geopend en kunt u de details inzien.

3. Kopie of PDF van factuur maken
U kunt van het desbetreffende factuur ook een kopie of PDF maken, hiervoor klikt u op de knop “Factuur printen”. Ook kunt u het factuur opnieuw naar uw e-mailadres sturen via de knop “Send by email”.