FTP wachtwoord opvragen

U bent hier:

Indien u uw FTP gegevens kwijt kunt u deze opvragen via ons klantenportaal via https://cp.hostcloud.nl.

Wanneer u bent ingelogd in het klantenportaal klikt u op “Hosting”, vervolgens drukt u op “Mijn websites”.
U krijgt nu een overzicht van uw websites, u klikt nu op de website waarvan u de FTP gegevens wilt opvragen.

U bent nu in het beheergedeelte van de uw website, om de FTP gegevens te beheren klikt u op “Manage FTP”, vervolgens klikt op de FTP gebruiker.
Er komt nu een scherm naar voren met 2 invulbare velden “FTP wachtwoord” en “Herhaal FTP wachtwoord”, vul in deze velden uw nieuwe FTP wachtwoord in en klik vervolgens op opslaan.

Uw FTP wachtwoord is nu gewijzigd en u kunt weer gebruik maken van FTP.